Сепаратисти в ДНР взялися за театр і вразили відсутністю фантазії
Категорія
Події
Дата публікації

Сепаратисти в ДНР взялися за театр і вразили відсутністю фантазії

Сепаратисти в ДНР взялися за театр і вразили відсутністю фантазії
Джерело:  ДАН

Окупанти Донецька створили в Донецькому державному академічному музично-драматичному театрі нову експериментальну сцену, для якої не змогли придумати кращої назви як "Нова".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням прес-службу театру.


Настільки оригінальна назва для сцени була вибрана з 92 варіантів. Як відзначили в художній раді, решта варіантів, крім "Нової сцени", здалися їм дуже химерними і незрозумілими.


«Сьогодні пройшла худрада, на якій були підведені підсумки конкурсу на кращу назву нової експериментальної сцени нашого театру. Всього було розглянуто 92 варіанта. Багато з них були досить оригінальними і химерними. Але наш колектив одноголосно обрав найпростішу і в той же час найзрозумілу з них - назву «Нова сцена»», - повідомили в театрі.


У театрі також привели кілька з інших варіантів, які дійсно складні для розуміння. «Серед запропонованих глядачами варіантів були такі, як «Сцена під дахом», «Буревісник», «Батальйон талантів»,«Ігри розуму», «Карлсон-хаус» та інші», - перерахували в театральному установі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі порівняли фото зруйнованого окупантами аеропорту в Донецьку і процвітаючої будівлі аеропорту в Харкові, і висміяли бойовиків так званої ДНР, які "врятували" Донецьк, але не змогли врятувати Харків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?