США зробили резонансну заяву щодо агресії Росії: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

США зробили резонансну заяву щодо агресії Росії: опубліковано відео

США зробили резонансну заяву щодо агресії Росії: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Представник Державного департаменту США з питань санкцій Деніел Фрід заявив, що Сполучені Штати мають план на випадок повномасштабного вторгнення Росії в Україну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Twitter Голосу Америки.
"У випадку, якщо війна почне розгортатися знову, то ми маємо опцію посилення санкцій. Ми це обговорювали з Європою. Ми знаємо, що будемо робити в такому випадку. Але не хочу вдаватися в деталі гіпотетичного сценарію, який може статися", - заявив Фрід.
За його словами, це питання США обговорювали з Францією, Німеччиною, Польщею та Англією.
"Ми обговорювали це з німцями, французами, поляками й англійцями. Якщо найгірше трапиться - маю на увазі повномасштабне вторгнення в Україну - то у нас є напрацьований план", - додав представник Держдепу США.


Раніше повідомлялося, що  продовження санкцій ЄС проти Росії не залежить від того, чи буде вона дотримуватися своїх зобов'язань в рамках Мінських угод по Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?