Порошенко звільнив губернатора, який незвично попросився у відставку
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко звільнив губернатора, який незвично попросився у відставку

Порошенко звільнив губернатора, який незвично попросився у відставку
Джерело:  president.gov.ua

Президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення голови Житомирської ОДА  Сергія Машковського, який прийняв рішення подати у відставку, пояснивши це бажанням зайнятися іншими справами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на указ глави держави, опублікований на його офіційному сайті.


"Звільнити Машковського Сергія Олександровича з посади голови Житомирської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою", - йдеться в документі.
Виконувати обов'язки губернатора Житомирської області тимчасово буде заступник голови Житомирської ОДА Ігор Гундич.
Нагадаємо, Сергій Машковський написав заяву на звільнення за власним бажанням ще 16 серпня. Тоді ж він повідомив, що не буде нічого коментувати, а дасть розширену прес-конференцію з цього приводу тільки коли буде підписаний указ про його звільнення.
Раніше повідомлялося, що президент  Петро Порошенко призначив тимчасово виконувачем обов'язків голови Харківської обласної державної адміністрації Юлію Світличну, яка раніше була заступником губернатора області Ігоря Райніна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?