У бойовиків на Донбасі загострилася стара "хвороба": з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У бойовиків на Донбасі загострилася стара "хвороба": з'явилися подробиці

У бойовиків на Донбасі загострилася стара "хвороба": з'явилися подробиці

У бойовиків ДНР і ЛНР загострилася "хвороба", яка проявляється в тому, що вони знову шукають "українських диверсантів" на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.
"Керівництво «МГБ ДНР» поставило завдання своїм структурним підрозділам у прифронтових районах посилити роботу з пошуку і знешкодження «українських диверсантів, артилерійських коректувальників, саботажників та інших підривних елементів». В цих районах співробітниками «МГБ» спільно з «військовими комендатурами» проводиться обладнання так званих «замаскованих постів спостереження», головне завдання яких - приховане спостереження за переміщенням транспорту і громадян, при необхідності - їх затримання і обшуки", - йдеться в повідомленні.
Згідно з даними "ІС", бойовики ДНР збирають відомості про "українських шпигунів" серед місцевого населення.
"Крім цього, агентурі «МГБ ДНР» в прифронтових районах поставлена ​​задача активізувати «збір відомостей від місцевого населення», а від останніх вимагається бути уважними і в разі виявлення підозрілих осіб негайно повідомляти в «органи держбезпеки» або «комендатури».
Бойовики ЛНР почали масштабні пошуки схованок "шпигунів СБУ і ЗСУ".
"Черговий напад «шпіономанії» захлеснув і ЛНР. Т.з. «поліція ЛНР» отримала завдання повсюдно почати масштабні перевірки приватного сектора і дачних селищ на предмет виявлення «льожок», «схронів» і схованок зі зброєю і боєприпасами «диверсійних груп СБУ і ЗСУ». Пропонується особливу увагу звертати на обшуки нежитлових (занедбаних) будівель", - зазначив Тимчук.
Раніше повідомлялося, що бойовики ДНР заявили про свою готовність до повного припинення вогню на Донбасі з 1 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?