Мер Миколаєва після скандалів в області виступив із дивною пропозицією
Категорія
Політика
Дата публікації

Мер Миколаєва після скандалів в області виступив із дивною пропозицією

Мер Миколаєва після скандалів в області виступив із дивною пропозицією
Джерело:  Новини N

Після резонансного убивства в Кривому Озері та п'яного дебошу в Миколаєві мер Миколаєва Олександр Сенкевич заявив, що в області потрібно провести обряд освячення прямо з вертольота.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новости-N".
"Події, які відбуваються взагалі в Миколаївській області, говорять про те, що нашу область не завадило б освятити з вертольота. Така кількість резонансних подій в області, і останні - в місті, показують те, що щось не так у нас. Якийсь енергетично негативний підйом", - сказав Сенкевич.
При цьому він не підтримує ініціативу про проведення позачергової сесії Миколаївської міської ради, з якою виступили депутати від "Опозиційного блоку", вважаючи її популізмом.
"Можна скликати, чом би й ні. Хотілося б подивитися, хто прийде на цю сесію. Результатом що буде? Чергове висловлювання в стилі: "Баба Яга - проти". Ми вже багато робили якихось політичних заяв. Я - противник популізму і взагалі будь-яких дій, які не спрямовані на якийсь конструктив", - сказав мер.
Нагадаємо, що раніше в Кривому Озері Миколаївської області кілька поліцейських побили, а потім застрелили місцевого жителя Олександра Цукермана. Кількома днями пізніше в Миколаєві молодчики на позашляховику Mercedes на перетині вулиць адмірала Макарова та Соборної влаштували п'яні розбірки- побили таксиста і кидалися на перехожих. Поліцейські в конфлікт не втрутилися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?