Так і Київ можна оголосити проросійським: в Україні зробили гучну заяву
Категорія
Україна
Дата публікації

Так і Київ можна оголосити проросійським: в Україні зробили гучну заяву

Так і Київ можна оголосити проросійським: в Україні зробили гучну заяву
Джерело:  online.ua

Відомий український блогер та волонтер Ярослав Матюшин на прикладі Маріуполя пояснив принцип роботи інформаційної пропаганди, за яким Київ можна без зусиль подати як проросійське місто.
Про це він розповів у відеоблозі на ONLINE.UA.
"Подивіться на прикладі Маріуполя. Що робить російська інформаційна махина останні два роки? У нас і школярок гвалтують (я нагадаю число, 800 згвалтованих), і монтажною піною піхви їм замонтажують... Чого там тільки не було: і бабуся-епілептічка, згвалтована на блокпосту, і грабують весь Маріуполь, і місто знемагає під п'ятою "бандерівців", - розповів блогер.
"Що роблять наші журналісти провідних каналів, ролики яких показуються в прайм-тайм? Вони приїжджають до Маріуполя, виловлюють якогось «ватного» ідіота, беруть у нього інтерв'ю, а потім на підставі цього роблять репортаж, що ось, мовляв, дивіться: Маріуполь, виявляється, не форпост України, а місто, просякнуте «ватяними», проросійськими настроями", - продовжив Матюшин.
"Це дратує неймовірно. Я абсолютно безкоштовно, мотивований патріотизмом і ідеалізмом, б'юся на цих інформаційних фронтах вже два з половиною роки. І я для пропаганди українського Маріуполя зробив, напевно, більше, ніж всі наші ЗМІ з їх багатомільйонними бюджетами разом узяті", - зазначив він.
"«Ватяну», проросійську людину я вам і в Києві знайду, це не питання. І на підставі цього зроблю репортаж, що Київ - проросійське місто", - резюмував Ярослав Матюшин.


Повний текст блога читайте на ONLINE.UA: С Россией так воевать нельзя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?