Шевченко провів оптимізацію в збірній України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко провів оптимізацію в збірній України

Шевченко провів оптимізацію в збірній України
Джерело:  online.ua

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко трохи "почистив" склад збірної України перед матчем проти Ісландії в першому турі відбіркового турніру на чемпіонат світу-2018.
Як повідомляє ONLINE.UA, Шевченко відчепив п'ятьох футболістів.
"Зайвими" виявилися динамівці Сергій Рибалка та Микола Морозюк, дніпрянин Артем Довбик, а також Роман Безус з бельгійського "Сент-Трюйдена" і Владлен Юрченко з німецького "Байєра". Останній отримав травму на тренуванні. Решта потрапили під процес оптимізації кадрового потенціалу "синьо-жовтих".
Дивіться: Футбо лісти збірної України отримали унікальні подарунки від воїнів АТО: опубліковані фото і відео
Шевченко пояснив, що ці футболісти відправлені додому через технічні характеристики.
"Тренерський штаб задоволений працездатністю і відповідальним ставленням до вимог збірної вищезазначених гравців. Однак через технічні характеристики, які необхідні виконавцям для протистояння конкретному супернику - збірній Ісландії, ми прийняли саме таке рішення. Всі хлопці залишаються в колі кандидатів в національну команду і продовжать підготовку в складі своїх клубів", - сказав Шевченко.
Таким чином, до матчу з Ісландією готується 27 футболістів. Раніше через хворобу розташування збірної залишив Євген Хачеріді.
Дивіться: Футбо лісти збірної України влаштували свято вболівальникам: опубліковані фото і відео
Нагадаємо, Україна зіграє з Ісландією 5 вересня на НСК "Олімпійський". Матч пройде без глядачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?