П'яний іноземець у Львові влаштував перегони з поліцією: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

П'яний іноземець у Львові влаштував перегони з поліцією: опубліковано фото

П'яний іноземець у Львові влаштував перегони з поліцією: опубліковано фото

У Львові п'яний сирієць на автомобілі влаштував перегони з патрульними поліцейськими, в результаті чого врізався на великій швидкості в паркан Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції України.
"31 серпня, приблизно о 6:00, на вулиці Личаківській патрульні помітили BMW, водій якого не включив покажчик повороту при зміні напрямку руху. Інспектори вирішили зупинити цей автомобіль, включивши червоні проблискові маячки і спеціальний звуковий сигнал. Водій кинувся тікати на великій швидкості. Екіпаж передав цей автомобіль в орієнтування колегам інших районів і вони перекрили одразу кілька вулиць", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що на перетині вулиць Чернігівської-Пекарської водій не впорався з керуванням і врізався в паркан Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького. Чоловік намагався втекти, проте поліцейські наздогнали його. Затриманий пройшов перевірку на стан алкогольного сп'яніння - в його крові виявили 1,39 проміле алкоголю.
Як з'ясували патрульні, водій виявився громадянином Сирії. На нього винесли постанову за порушення ПДР і склали протоколи за скоєну ДТП, за невиконання вимоги патрульних про зупинку і керування в стані сп'яніння.
Раніше повідомлялося, що в Києві на вулиці Маршала Гречка водій на смерть збив десятирічну дитину на пішохідному переході.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?