Трамп шокував новою заявою про свої президентські плани
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп шокував новою заявою про свої президентські плани

Трамп шокував новою заявою про свої президентські плани
Джерело:  Meduza

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп виступив із гучною заявою, пообіцявши депортувати два мільйони іммігрантів у першу ж годину після інавгурації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Медузу", яка цитує The Guardian.
"Ми почнемо позбуватися їх в перший же день. У першу ж годину мого перебування на посаді цих людей тут вже не буде", - заявив Трамп.
Виступ політика відбувся всього через кілька годин після його поїздки в Мексику, де він зустрічався з главою цієї країни. ЗМІ відзначають, що зустріч в Мексиці засвідчила відданість жорсткій імміграційній риториці, незважаючи на істотне відставання від кандидата Хілларі Клінтон.
Крім того, Трамп пообіцяв скасувати програму адміністрації Обами, за якою дозволи на роботу видаються молодим іммігрантам, перевезеним до США в дитинстві. За словами Трампа, всі, хто нелегально в'їжджає до США, піддадуться депортації.
Раніше кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп попередив про можливий початок Третьої світової війни в разі, якщо американці спробують силою допомогти повернути Україні Крим, окупований Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?