Бойовики на Донбасі жорстоко поплатилися за спроби атак: стали відомі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики на Донбасі жорстоко поплатилися за спроби атак: стали відомі подробиці

Бойовики на Донбасі жорстоко поплатилися за спроби атак: стали відомі подробиці
Джерело:  online.ua

За добу 31 серпня в зоні АТО на Донбасі загинуло шість бойовиків, ще 11 поранені.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Головного управління розвідки Міністерства оборони України.
У розвідці відзначають, що бойовики належали до "11 окремого механізованого полку (Макіївка), 9 окремого штурмового механізованого полку морської піхоти (Новоазовськ) і 1 окремої мотострілкової бригади (Комсомольське) 1 АК (Донецьк) ВС РФ, а також 2 (Луганськ) і 7 (Дебальцеве) окремих мотострілкових бригад 2 АК (Луганськ) ЗС РФ".
"Втрати особового складу 7 окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 АК ВС РФ частково пов'язані з умисним направленням на передові позиції молодого поповнення (на сленгу російських офіцерів - "м'яса") без проходження курсу бойової підготовки, яке прибуває до з'єднання в ході кампанії з примусової мобілізації (почалася 8 серпня ц.р.) осіб чоловічої статі тимчасово окупованих територій сходу України", - йдеться в повідомленні.
Поранення отримав Водолазький Олександр Анатолійович 1982 року народження, який нещодавно був примусово мобілізований, не проходив початкову військову підготовку і ще не був належним чином оформлений в списках особового складу 7 омсбр.
Нагадаємо, 26 серпня на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську домовилися впровадити режим припинення вогню до 1 вересня.
Як повідомляв ONLINE.UA, режим припинення вогню застосували на день раніше, о 00:00 31 серпня, після чого була зафіксована загибель одного бійця АТО в обстрілі бойовиків.
Також відомо, що бойовики так званих ДНР і ЛНР знову шукають "українських диверсантів" на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?