В Одесі з бійками знесли намети противників мера: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі з бійками знесли намети противників мера: опубліковані фото

В Одесі з бійками знесли намети противників мера: опубліковані фото
Джерело:  Думська

В Одесі на Думській площі розібрали барикади противників мера міста Геннадія Труханова. Розбір супроводжувався невеликою пожежею і бійкою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Думскую.
Раніше «Самооборона Майдану» в Facebook закликала згорнути наметове містечко в зв'язку з Днем міста.
«Патріоти, розуміючи важливість проведення цих святкувань в українській Одесі, готові піти на поступки і покинути територію Думської площі до 3 вересня 2016 року», - йдеться в заяві.
Як повідомляє Думська, активісти «антитрухановського» майдану виявилися проти знесення містечка. На місці відбулися невеликі сутички між самооборонівцями і антитрухановцями. Під час ліквідації наметового містечка на Думській площі учасник АТО і активіст отримав травму голови.
«Це Тарас - ветеран АТО, справжній патріот і одесит, отримав поранення на фронті. Голову йому розбив громадянин Росії Томаз... Думська площа звільняється від сміття для проведення Дня Міста», - написав у Facebook глава організації РДБ Марк Гордієнко.
Зліва - потерпілий, праворуч - людина, яку Гордієнко звинувачує в нападі на учасника АТО.


Зараз біля мерії триває збирання сміття, громадський порядок охороняють співробітники поліції, обстановка спокійна. Правоохоронці розповіли, що раніше був затриманий один буйний захисник «антитрухановського майдану», який кидався на людей.

За даними видання, ближче до кінця ліквідації містечка в наметі знайшли триколірний шарфик з гербом Росії. Як він туди потрапив, - невідомо.
Раніше повідомлялося, що напередодні 1 вересня в Одесі в продажу з'явилися учнівські щоденники, виготовлені в Росії.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?