Рейтинг партії Путіна впав перед виборами: в соцмережах зловтішаються
Категорія
Світ
Дата публікації

Рейтинг партії Путіна впав перед виборами: в соцмережах зловтішаються

Рейтинг партії Путіна впав перед виборами: в соцмережах зловтішаються
Джерело:  vedomosti.ru

Недавні соціологічні дослідження в Росії показали, що рейтинг "Единой России" за три тижні до парламентських виборів різко знизився.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ведомости", які наводять результати опитування "Левада-центру".
За даними опитування, проведеного 26-29 серпня, частка росіян, готових проголосувати за "Єдину Росію" на виборах до Держдуми, за місяць зменшилася з 39 до 31% серед всіх опитаних і з 57 до 50% серед тих, хто на вибори точно прийде і вирішив, за кого голосує.
Не настільки різке, але все ж зниження рейтингу пропутінської партії, пишуть ЗМІ, зафіксував у більш ранньому опитуванні і ВЦИОМ.
Фонд "Громадська думка" в ході опитування, проведеного в першій половині серпня, зафіксував зниження підтримки "Єдиної Росії" з 47 до 42 відсотків серед усіх опитаних, але в опитуванні 21 серпня рейтинг виріс на 3 процентних пункти.
Заступник директора "Левада-центру" Олексій Гражданкін, коментуючи результати опитування, зазначив, що, як правило, партія влади починає втрачати популярність, коли виборці отримують можливість познайомитися з іншими політсилами. Крім того, люди можуть бути незадоволені недавніми реформами, зокрема рішенням про індексацію соцвиплат.
Нагадаємо, що партію "Єдина Росія" очолював нинішній прем'єр РФ Дмитро Медведєв. За її списками свого часу йшов до Держдуми і Володимир Путін.
Чергові вибори до Держдуми РФ заплановані на 18 вересня 2016 року.
У соцмережах відзначають, що народ, мабуть, починає прозрівати.



"Тільки рейтинг Путіна не змінився (82%). Народ посилено вірить йому. Стадія "Путін памагі!" ще не минула - час ще є", - написав користувач мікроблогів з ніком Алекс.
"У мене в під'їзді 20 квартир і кого не спитай всіх дістала вже ця Єдросія! Так що не все вигадки!", - висловився користувач Валерій.
Раніше прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв насмішив користувачів мережі своєю заявою про резервування грошей на індексацію пенсій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?