Бойовики ДНР зробили заяву щодо "режиму тиші"
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР зробили заяву щодо "режиму тиші"

Бойовики ДНР зробили заяву щодо "режиму тиші"
Джерело:  online.ua

Бойовики ДНР заявили, що ніч на перше вересня на окупованих територіях пройшла без обстрілів, українські військові дотримуються "режиму тиші".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.
«Якщо говорити в період за все 31 серпня, то порушення були, але після 12 ночі порушень зафіксовано не було», - сказав "заступник командувача оперативного командування" так званої ДНР Едуард Басурін.
Відзначається, що режим припинення вогню дотримувався в найбільш гарячих точках - Горлівці, Ясинуватій, Докучаєвську і околицях Донецька.
«Мені нема чого сказати, жодного пострілу не було. «Режим тиші» дотримувався», - заявив так званий "в.о. мера" Горлівки Іван Приходько.
Раніше повідомлялося, що незважаючи на домовленості про впровадження режиму припинення вогню, які були досягнуті на останньому засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську, від обстрілів бойовиків на Донбасі загинув один український військовослужбовець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?