У Мінську чоловіка побили за прапор України: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Мінську чоловіка побили за прапор України: опубліковано відео

У Мінську чоловіка побили за прапор України: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У столиці Білорусі Мінську невідомий чоловік побив місцевого жителя Артура Хоменка за те, що в його автомобілі був розміщений прапор України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеосюжет телеканал Белсат.
За словами потерпілого, він обігнав машину з російськими номерами, після чого вона його кілька разів підрізала, а на світлофорі невідомий вийшов з авто і влаштував розборки.
"Я опустив скло, він тут же вдарив мене в обличчя. Я хотів вийти з машини, але він тримав лівою рукою двері, а другою намагався продовжувати завдавати ударів", - розповів Хоменко.
Він додав, що нападник розбив йому бічне і лобове скло.
"Прибийте цього хохла, у нього хохляцький прапор!". Ось такі висловлювання були. Тому, я вважаю, цей напад і хуліганська поведінка викликані їх реакцією на те, що у мене на панелі український прапор», - підкреслив потерпілий.
Хоменко також зазначив, що в міліції йому відмовили в порушенні кримінальної справи. Нападник оплатив тільки штраф за пошкоджений автомобіль в розмірі 210 білоруських рублів (2 758 гривень).


Раніше повідомлялося, що в окупованому Донецьку вивісили прапор України на будинку, в якому живе бойовик так званої ДНР Арсеній Павлов на прізвисько Моторола.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?