У Путіна заявили про можливість змін в Мінських угодах
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна заявили про можливість змін в Мінських угодах

У Путіна заявили про можливість змін в Мінських угодах

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, який представляє інтереси президента Росії Володимира Путіна на міжнародній арені, допустив можливість певних коригувань в тексті Мінських угод, але лише за участю бойовиків ЛНР і ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
«Там (в Мінських угодах) є речі, які можна в тактичному плані уточнювати, але це потрібно робити безпосередньо з делегаціями Донецької і Луганської народних республік», - заявив Лавров, відповідаючи на запитання студентів МДІМВ.
Російський міністр назвав важливим інтерес, який проявляють США «до того, щоб допомогти врегулювати українську кризу на основі мінських домовленостей».
«Вони (США) не ставлять під сумнів цей текст, вони хочуть використовувати свою вагу, щоб допомогти їх (Мінських домовленостей) реалізації. Контакт вони мають тільки з київською владою, тому вся вага Сполучених Штатів повинна відчуватися київським керівництвом. Сподіваюся, що така робота буде проводитися не формально, а реально націлена на фактичну реалізацію домовленостей», - зазначив Лавров.
Нагадаємо, раніше представник Державного департаменту США з питань санкцій Деніел Фрід заявив, що Сполучені Штати мають план на випадок повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?