Чи почне Путін вторгнення в Україну: прогноз на найближчі місяці
Категорія
Події
Дата публікації

Чи почне Путін вторгнення в Україну: прогноз на найближчі місяці

Чи почне Путін вторгнення в Україну: прогноз на найближчі місяці
Джерело:  online.ua

Політичний експерт Євген Магда вважає, що ймовірність вторгнення військ президента Росії Володимира Путіна в Україну в найближчі місяці невисока.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Частина осені пройде під знаком очікування російського вторгнення, але його ймовірність не надто висока. Кремль використовує війська в якості інструменту психологічного тиску, прагнучи змусити Київ помилятися і дискредитувати себе в очах Заходу. Поки цього не сталося, і саміт "Великої двадцятки" навряд чи стане тріумфом Володимира Путіна", - вважає Магда.
Він також порадив Україні більше покладатися на себе, а не на допомогу Заходу.
"Російський президент втратив довіру до себе, і повернути її за кілька днів не зможе. Правда, Україні не варто надто покладатися на допомогу Заходу - там наростають суперечності між основними гравцями, тому сподіватися краще на себе", - зазначив експерт.
Більше читайте в статті Євгена Магди на ONLINE.UA: Путін лякатиме Україну вторгненням, а на Київ чекає вакханалія популістів: прогноз на осінь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?