З'явилися ті, хто взяв на себе відповідальність за підрив пам'ятника бойовикам ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилися ті, хто взяв на себе відповідальність за підрив пам'ятника бойовикам ЛНР

З'явилися ті, хто взяв на себе відповідальність за підрив пам'ятника бойовикам ЛНР

У соцмережах такі собі "луганські партизани" взяли на себе відповідальність за підрив пам'ятника бойовикам ЛНР в окупованому Луганську.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-спільноту Луганщина Україна.
"Подарунок луганських партизан до Дня знань. Луганчане! Патріоти! Вітаємо вас з Днем знань! На честь свята ми підготували і провели операцію проти символу зради, встановленого ворогом в нашому рідному Луганську - так званого "пам'ятника опівчленцям" (ім'я народне)", - йдеться в повідомленні.
Автори повідомлення відзначили, що жителі Луганська не повинні виховувати дітей на фальшивих символах.
"Розуміючи, що сепарам-тугодумам тяжко зрозуміти "щоб це значило?", пояснюємо - спосіб проведення диверсії, вибух біля підніжжя, символізує пекельне полум'я під ногами окупантів і їх поплічників! Вони згорять в пеклі! Багато живцем! Нащадкам сміливих людей, героїв Молодої гвардії, не годиться виховувати своїх дітей на фальшивих символах, героїзуючи агресорів і зрадників!"
"Всі спроби і дії кандидатів у пекло не знижують нашого потенціалу. Страх перед відплатою і обмежений інтелект не дозволяють їм мислити тверезо і хоча б на один крок вперед. А тому ми діяли, діємо і діятимемо проти окупантів і зрадників нашої Батьківщини до повного її звільнення від чуми під Власовським прапором!", - додали партизани.
Раніше повідомлялося, що на окупованій бойовиками ЛНР частині Луганської області назріває бунт через затримку виплат заробітної плати працівникам великих підприємств.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?