Шанувальники Селени Гомес влаштували флешмоб на підтримку співачки: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Шанувальники Селени Гомес влаштували флешмоб на підтримку співачки: опубліковані фото

Шанувальники Селени Гомес влаштували флешмоб на підтримку співачки: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Шанувальники популярної американської співачки Селени Гомес, яка тимчасово залишає сцену через загострення важкої хвороби, вирішили підтримати зірку флешмобом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter.
Фанати запустили в соціальній мережі флешмоб і в хештегу #GetWellSoonSelena пишуть слова побажання якнайшвидшого одужання.
Також вони підтримують її рішення призупинити свою кар'єру заради лікування.








Нагадаємо, що пройшло вже два роки, як Селена дізналася про невтішний діагноз. При цій хворобі імунна система організму утворює антитіла до його власних тканин. Це викликає ураження шкіри, м'язів і суглобів, серцево-судинної, нервових систем і інших органів. Щоб організм не відмовив, лікування потрібно починати при перших ознаках хвороби, зазвичай прописують гормони і засоби, що пригнічують імунну систему.
Відзначимо, в 2014 році Гомес вже робила перерву в кар'єрі. Тоді співачці довелося терміново завершити свій гастрольний тур, тому що хвороба далася взнаки. За визнанням співачки, вона була за крок від інсульту.
Як повідомляв ONLINE.UA, фото Селени Гомес, де вона п'є Coca-Cola з пляшки, стало найпопулярнішим за всю історію Instagram.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?