Британські студенти в Москві шокували хвалебними словами про Путіна: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Британські студенти в Москві шокували хвалебними словами про Путіна: опубліковано відео

Британські студенти в Москві шокували хвалебними словами про Путіна: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Під час візиту в Росію випускники британського Ітонського коледжу для хлопчиків зустрілися в Кремлі з президентом РФ Володимиром Путіним, після чого здивували хвалебними словами про нього.
Про це йдеться в статті The Times, переклад якої підготував ONLINE.UA.
Відзначається, що деякі з хлопців дали інтерв'ю англомовному телеканалу RT, який широко відомий як пропагандистський канал Кремля, і провладній газеті "Комсомольская правда". При цьому газета прагнула підкреслити будь-які думки, які могли б бути витлумачені як підтримка Кремля.
"Наші ЗМІ представляють факти про Україну так, ніби це повністю провина Росії. Вони кажуть, що українці не хочуть мати нічого спільного з росіянами. Тому було цікаво поговорити з українськими студентами тут, у яких інша думка, і вони вважають себе росіянами", - сказав один зі студентів.
Також наводяться слова іншого хлопчика, який нібито сказав: "Особисто я вважаю, що Путін має рацію, продовжуючи захищати Асада як президента [Сирії]".
У відеоролик включено інтерв'ю з деякими зі студентів в московському ресторані, хоча в ньому немає натяків на зустріч з Путіним. Кореспондент каналу грала з ними в асоціації, запитуючи, які слова спадають їм на думку для опису "Трампа" і "російсько-британських відносин". Коли дівчинці, яка сиділа за столом, було запропоновано слово "Путін", вона відповіла "лідер".


Утім, хто ця дівчинка, залишається загадкою. Її немає на фотографіях зустрічі з Путіним, і вона не може бути студенткою Ітонського коледжу, адже там навчаються лише хлопчики.
Повний текст статті читайте на ONLINE.UA: Загадкова зустріч в Кремлі: Путін почав обробляти майбутню еліту Британії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?