Названо головний сценарій війни Путіна проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

Названо головний сценарій війни Путіна проти України

Названо головний сценарій війни Путіна проти України
Джерело:  online.ua

Політичний експерт Євген Магда вважає, що Росія зацікавлена ​​в дестабілізації України зсередини набагато більше, ніж в повномасштабному вторгненні.
Про це Магда написав у своїй статті для ONLINE.UA.
"На мій погляд, причина цього проста: Росія зацікавлена ​​в сценарії дестабілізації в Україні куди більше, ніж готова до повномасштабного військового вторгнення. Розгойдування ситуації зсередини, що супроводжується масовими виступами, дозволяє Кремлю формально залишатися осторонь, більш того - рядитися в тогу миротворця і поборника за українське благо. Це в Москві вміють", - написав експерт.
Крім того, за його словами, допомагати Путіну можуть і деякі українські політики, які помилково вважають, що зниження авторитету глави держави дасть їм якісь переваги.
"Там же (в Росії - ONLINE.UA) добре вміють і робити різним політикам на пострадянському просторі пропозиції, від яких важко відмовитися. Необхідно зрозуміти правильно: далеко не всі українські опозиціонери або представники влади є агентами Путіна, однак багато з них не можуть подолати спокуси отримати стратегічну перевагу шляхом зниження авторитету держави. Їм здається, що після своєї перемоги вони зможуть відіграти ситуацію назад, але це було умовно можливо тільки в мирному житті. Сьогодні - практично ні", - зазначив Магда.
Повний текст статті читайте на ONLINE.UA: Путін лякатиме Україну вторгненням, а на Київ чекає вакханалія популістів: прогноз на осінь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?