Соцмережі підірвали фанати "русского міра" в столичному університеті: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Соцмережі підірвали фанати "русского міра" в столичному університеті: опубліковані фото

Соцмережі підірвали фанати "русского міра" в столичному університеті: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилася інформація про двох викладачок київського Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова Ірину і Інну Ковальчук, які також є активними прихильницями ідей «русского міра».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого блогера Сергія Іванова.
"Знайомтеся. Ірчик і Инчик. І Ірчик, і Инчик працюють викладачами Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, що дозволяє співробітникам брати участь в урочистостях на території окупованого Криму і поєднувати роботу в університеті з роботою в так званій ЛНР. І Інчик, і Ірчик - активні фанатки "русского міра", про що свідчить вишуканий дизайн їх акаунтів, а також контент. Серпневі свята і Ірчик, і Инчик зустрічали в Москві", - написав блогер.
Він також зазначив, що на День Державного Прапора України Ірина Ковальчук позувала з прапором Росії на тлі собору Василя Блаженного, а День Незалежності України Інна Ковальчук зустріла у Кремля.
"Ось такі у нас викладачі Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова. Думаю, не важко уявити, чому саме ці, перепрошую, педагоги можуть навчити своїх студентів. Шановний пане ректор Андрущенко В.П. Ось ви нездара", - додав Іванов.
Відзначимо, що запис блогера зібрав майже 2 тис "лайків", 500 "репостів", а також безліч коментарів.
Галина Політюк: "Коли дорослі дівки, що вийшли з пубертатного періоду, вже викладачі, але називають себе зменшувальними іменами, тільки мені це говорить про інфантилізм і духовну незрілість осіб?"
Володимир Кухтенко: "Мене останнім часом нудить від таких людей. Ось що у них в голові, біомаса".
Ольга Шевченко: "І такі Ірчики нормально живуть і нічого не бояться".
Ірина Новохатня: "Такі педагоги можуть легко навчити студентів кидатися тортами, вимагаючи стипендій замість грошей "на війну".
Ольга Весна: Певне, керівництво педінституту кадрову політику розуміє по-своєму".
Юра Мосеєць: "Куррва, вони ще й когось вчили. Хіба що сто і одному способу отримати премію Дарвіна".
Вік Береттон: "Який треш ...одне питання: чому вони кожен раз повертаються? Блін, чому? Чому, коли їм так кайфово коло Кремля, вони не там".

Олександр Глущенко: "Винні не вони, винні ми, вірніше ті, хто їх оточує. Перебувають у сприятливому середовищі. Якби хоч кілька їхніх знайомих, як МІНІМУМ, плюнули їм в обличчя, вони б так не нахабнішали. Це насторожує... З подібними випадками стикаюся все частіше і частіше. А їх буде ще більше! Деякі прихильники "руцкага міра" зачаїлися, а коли зрозуміють, що це їм нічим не загрожує (а це реально так і є!) - виповзуть, як таргани в темряві" .

Тетяна Деревенко: "В Драгоманова взагалі якийсь розплідник і заповідник "русскамірців" - чия це заслуга?".

Сергій Теліженко: "У мене є прекрасна квартира (3 кімнатна) в Луганську. Можу з Ірчиком і Інчиком помінятися. 1 бакс доплачу навіть".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соцмережі підкорило відео з чоловіком, який пофарбував паркан свого проросійськи налаштованого сусіда в кольори українського прапора.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?