У бійця АТО, якому дзвонив Порошенко, сталися важливі зміни в житті
Категорія
Політика
Дата публікації

У бійця АТО, якому дзвонив Порошенко, сталися важливі зміни в житті

У бійця АТО, якому дзвонив Порошенко, сталися важливі зміни в житті

Учасник АТО, відомий під позивним Дансер, який здобув популярність завдяки своїм постам із зони бойових дій і особистою телефонною розмовою з президентом України Петром Порошенком, має намір поповнити ряди патрульної поліції.
Про це розповів сам демобілізований боєць, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
Зокрема, він розповів, що зустрівся з керівником Патрульної поліції України, відомим блогером і в минулому командиром десантників під псевдонімом Позивний Маршал, і обговорив з ним можливість вступу на нову службу.
«Коли вперше зустрілися з Позивний Маршал, він запитав: "Старий, а нафік воно тобі потрібно? Ну, тільки чесно. У тебе ж є чим займатися...". Я, зізнатися, розгубився і пробубонів щось про Батьківщину, якій легше якось ніфіга не стає і своє бажання їй (Батьківщині) допомогти з іншої позиції», - написав Дансер.
У відповідь на це Маршал «посміхнувся і продовжив: "А ти розумієш, що, як би ти не воював, скільки б бех не спалив... як тільки почнеш у нас працювати - все, заслуги будуть забуті, одразу станеш г@ндоном продажним, мусором і взагалі негідником?".
«Тут уже посміхнувся я. Ну, тоді впрягайся, - продовжив він. - Роботи неміряно. Ласкаво просимо, блд...», - додав боєць.
За словами блогера, він все ж має намір «впрягтись»: «Ще не знаю, як саме, але впораюся. Зрештою, піхоті з десантурою не звикати взаємодіяти».
«...Я щиро хотів потрапити в той, ще перший набір патрульних. Але не вийшло.
А так навіть краще. Іду не в няшечно-захоплену-саму-нову-селфі-поліцію.
Іду вже в злегка пошарпану, вельми обпльовану і зафукану в цих ваших інтернетах. Так навіть цікавіше. Де тут ваша зрада? Заносьте по одній», - резюмував боєць.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі було опубліковано відео телефонної розмови президента України Петра Порошенка з Василем Дансером, який перебував на передових позиціях в зоні АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?