У Авакова відзвітували про справу мажорів в Миколаєві
Категорія
Події
Дата публікації

У Авакова відзвітували про справу мажорів в Миколаєві

У Авакова відзвітували про справу мажорів в Миколаєві

Обидва учасники п'яного дебошу в центрі Миколаєва, який вони влаштували в ніч на 30 серпня, затримані і очікують рішення суду щодо запобіжного заходу для них.
Про це повідомив радник голови МВС, народний депутат Антон Геращенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Як і обіцяв - інформую: обом миколаївським мажорам, що влаштували днями п'яний дебош при бездіяльності окремих працівників патрульної поліції, тільки що пред'явлено підозру в скоєнні хуліганських дій», - написав він.
Геращенко наголосив, що рішення суду про обрання затриманим міри запобіжного заходу повинно бути винесено «сьогодні/завтра».
«Продовжую тримати цю справу на особистому контролі і інформувати суспільство про його результати. Покидькам не вдасться піти від відповідальності!» - запевнив він.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 30 серпня двоє п'яних молодиків на "Мерседесі" влаштували дебош в центрі Миколаєва, напали на таксиста і побили кількох випадкових перехожих.
При цьому патрульні поліцейські, які прибули на місце події через деякий час, не стали затримувати бешкетників, а один з патрульних відмовився представитися і назвати причини, за якими нападнику дозволили сісти в машину і поїхати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?