В Україну не пустили журналіста з Росії, який працює на скандальний канал
Категорія
Події
Дата публікації

В Україну не пустили журналіста з Росії, який працює на скандальний канал

ДПСУ
В Україну не пустили журналіста з Росії, який працює на скандальний канал

Українські прикордонники не пустили в нашу країну російського журналіста, що працює на телеканалі "Інтер".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Держприкордонслужбу.
"Сьогодні на Чернігівщині в пункті пропуску "Сеньківка" співробітники Держприкордонслужби виконали доручення одного з правоохоронних органів про заборону в'їзду на територію України громадянину Росії. Росіянин прямував на територію нашої держави рейсовим автобусом сполученням "Москва-Київ". Як з'ясувалося, цей іноземець працює на один з українських телеканалів", - говориться в повідомленні.
У свою чергу видання "Українська правда" з посиланням на свої джерела заявила, що журналіст, якого не пустили в Україну, працює на "Інтері".
"Громадянина Росії через державний кордон не пропустили і відправили назад", - відзначили в Держприкордонслужбі.
Раніше в мережі опублікували листування співробітниці так званого "Міністерства державної безпеки ДНР" Тетяни Єгорової з російським журналістом Леонідом Муравйовим, а також нібито з колишнім шеф-редактором телеканалу "Інтер" Марією Столяровою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?