Вакарчук на лінійці розповів про героїв: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вакарчук на лінійці розповів про героїв: опубліковано відео

Вакарчук на лінійці розповів про героїв: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 1 вересня, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук відвідав Київський військовий ліцей імені Івана Богуна, щоб привітати першокурсників з Днем знань.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспресо.TV.
Музикант виступив з урочистою промовою. Святослав привітав учнів з початком навчального року і дав безліч побажань.
"Вас тут вчать в першу чергу бути справжніми воїнами і бути гідними звання героїв в майбутньому. Дійсно, справжній герой той, хто, не замислюючись у складні часи, готовий віддати найдорожче, що у нього є - своє життя заради батьківщини", - сказав Вакарчук.
"А подвійний герой той, хто в найскладніших умовах і перемагаючи надлюдськими зусиллями ситуацію зберігає своє життя в цей момент, щоб служити батьківщині, і щоб його життя давало ще більше сил і натхнення, і ставало прикладом для інших", - додав артист.


Як повідомляв ONLINE.UA, сьогодні український продюсер і репер Потап (Олексій Потапенко) зі своєю дружиною Іриною Горовою відвели до школи сина Андрія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?