Печерський суд дозволив заарештувати міністра Путіна: в соцмережах сперечаються
Категорія
Політика
Дата публікації

Печерський суд дозволив заарештувати міністра Путіна: в соцмережах сперечаються

Печерський суд дозволив заарештувати міністра Путіна: в соцмережах сперечаються
Джерело:  Hromadske

Печерський районний суд Києва видав дозвіл на затримання міністра оборони Росії Сергія Шойгу.
Відповідне рішення було прийнято судом 26 серпня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на hromadske.ua.
Своїм рішенням суд задовольнив клопотання військової прокуратури України і дозволив затримати Шойгу для його участі в засіданні і розгляді клопотання про запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.
«Затриманий на підставі визначення слідчого судді не пізніше 36 годин з моменту затримання повинен бути звільнений або доставлений до слідчого судді суду, який постановив рішення про дозвіл на затримання з метою приводу», - йдеться в документі.
Також зазначається, що постанова втрачає законну чинність 26 лютого 2017 року або до вказаної дати з моменту приводу підозрюваного або відкликання визначення прокурором.
Цей документ оскарженню не підлягає.
Постанова суду викликала бурхливі дебати в соціальних мережах.








Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Генпрокуратурі України повідомили про підготовку матеріалів для оголошення про підозру в посяганні на територіальну цілісність України і веденні агресивної війни президенту РФ Володимиру Путіни у і прем'єру Дмитру Медведє ву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?