Кулемети і гранатомети: в штабі АТО повідомили про порушення перемир'я на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Кулемети і гранатомети: в штабі АТО повідомили про порушення перемир'я на Донбасі

Кулемети і гранатомети: в штабі АТО повідомили про порушення перемир'я на Донбасі
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР протягом доби 11 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на штаб АТО в Facebook.


"За минулу добу незаконні збройні формування 11 разів відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів: зафіксовано 8 випадків порушення "режиму тиші" на Донецькому, 3 - на Маріупольському напрямках. На Луганському напрямку встановилося хитке затишшя", - відзначили в штабі.


За даними прес-центру, обстріли велися за допомогою станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.


"Зокрема, на Донецькому напрямку противник вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів по Троїцькому і Невельському. Захисників Авдіївки обстріляли з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, зі стрілецької зброї противник обстріляв Луганське і Верхньоторецьке. На Маріупольському напрямку бойовики застосовували стрілецьку зброю по Мар'їнці та Гранітному", - розповіли в штабі АТО.


Там також підкреслили, що "Збройні сили України на провокації не відповідають, вогонь у відповідь не відкривають і неухильно дотримуються Мінських угод".


Раніше президент України Петро Порошенко заявив, що бойовики на Донбасі дотримуються перемир'я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?