Знаменитий учений чітко пояснив, як у Путіна придумали "ввічливих людей" і "київську хунту"
Категорія
Світ
Дата публікації

Знаменитий учений чітко пояснив, як у Путіна придумали "ввічливих людей" і "київську хунту"

Знаменитий учений чітко пояснив, як у Путіна придумали "ввічливих людей" і "київську хунту"
Джерело:  online.ua

Відомий учений, доктор філологічних наук, професор Георгій Почепцов стверджує, що в Кремлі придумали "київську хунту", щоб виправдати свою агресію в колись "братській" державі Україна.
Про це Почепцов розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
Нагадаємо, що росіяни часто називали українців "братами", народ України - "братнім", вказуючи на історичні зв'язки між народами.
"Думаю, ми стали свідками досить цікавого феномену, коли "народи-брати" (за радянською ідеологією) перетворилися на "народів-ворогів" на пострадянському просторі. Росія потребувала спертися на це перетворення, щоб легітимізувати свої ворожі дії. Тому була знайдена пропагандистська формула, в яку була введена "правляча хунта", яка і була неправильною, а народ залишився вірним", - сказав професор.
Щоб "врятувати" жителів України від "хунти", у Путіна придумали "ввічливих людей", які насправді є окупантами.
"Як наслідок, треба було рятувати правильний народ від неправильної "хунти". Одночасно і "ввічливі люди" виступили в ролі людей Х, яких ніхто не міг ідентифікувати. І це теж заміна чужого військового на нейтральну фігуру, тільки вона вже відбулася в фізичному просторі", - зазначив Почепцов.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Україна не виконує важливе правило в "культурній війні" з Росією - Георгій Почепцов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?