Знаменитий грузинський балет відмовився від виступу в окупованому Криму
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменитий грузинський балет відмовився від виступу в окупованому Криму

Знаменитий грузинський балет відмовився від виступу в окупованому Криму
Джерело:  online.ua

Грузинський національний балет "Сухішвілі" відмовився від пропозиції виступити з гастролями в окупованому Росією Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook балету.
"Отримали лист-пропозицію з приводу виступу Грузинського національного балету "Сухішвілі" в Криму (Сімферополь, Севастополь). З 2007 року по 2014-й наш ансамбль щорічно проводив концерти в Криму і ми дуже любимо кримчан, але, у зв'язку з подіями в Україні, Національний балет Грузії "Сухішвілі", відмовляється від гастролей в Росії, а тим більше в анексованих Росією регіонах. Слава Україні! Героям слава!", - йдеться в заяві, опублікованій на сторінці балету в соцмережі.


Нагадаємо, раніше балет "Сухішвілі" висловив підтримку українській льотчиці Надії Савченко, яка на той момент перебувала у в'язниці. Ансамбль виконав грузинський військовий танець Хорумі перед колишнім посольством Росії в Тбілісі.
Як повідомляв ONLINE.UA, представники російської групи "Пікнік", соліст Едмунд Шклярський і бас-гітарист Марат Корчемний, приїхали до окупованого Криму, де заявили журналістам, що їм плювати на санкції, а Крим нагадує Канни. За словами учасників групи, "Пікнік" перебуває в чорному списку України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?