Ватажок ДНР вже незадоволений припиненням вогню
Категорія
Політика
Дата публікації

Ватажок ДНР вже незадоволений припиненням вогню

Ватажок ДНР вже незадоволений припиненням вогню
Джерело:  online.ua

Ватажок ДНР Олександр Захарченко

виступив із черговою безглуздою заявою, що Україна нібито використовує режим припинення вогню для підготовки до війни.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський ресурс бойовиків.


"Мінськ-1" виник після Іловайського котла, "Мінськ-2" - після Дебальцевого. Всі перемир'я, які прописувалися в Мінську, Київ завжди використовував для перегрупування військ, підтягування сил і засобів. Чергове перемир'я Україна використає аналогічним чином - знову використає мир для підготовки до війни", - сказав Захарченко.


При цьому він заявив, що ситуація на лінії зіткнення залишається напруженою, бойовики очікують наступ ЗСУ в будь-який момент.


"Військова ситуація на лінії зіткнення складна. Сьогодні на передовій є підрозділи, які дозволять Україні почати наступальні дії. Коли це станеться - питання складне. Ми до цього готові, чекаємо вже не один місяць", - сказав ватажок ДНР.


Він також заявив, що для української сторони "це буде останній наступ".


"У такому випадку наступного разу ми вже будемо говорити в Києві", - резюмував Захарченко.


Нагадаємо, що

з 1 вересня діє режим припинення вогню. Однак уже вранці 2 вересня в штабі АТО повідомили, що за добу бойовики 11 разів відкривали вогонь по позиціях

сил АТО

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?