Туманна заява Путіна про хакерів і США розбурхала соцмережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Туманна заява Путіна про хакерів і США розбурхала соцмережі

Туманна заява Путіна про хакерів і США розбурхала соцмережі
Джерело:  Bloomberg

Президент РФ Володимир Путін

прокоментував атаку хакерів на комп'ютерну мережу Демократичної партії США та її кандидата в президенти Хілларі Клінтон, в організації якої підозрюють Росію.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю російського президента виданню Bloomberg.


"Це абсолютно річ, що важко перевіряється, якщо взагалі можливо її перевірити. У всякому разі, на державному рівні ми цим точно не займаємося. А потім, хіба важливо, хто зламав ці якісь дані з передвиборного штабу пані Клінтон? Хіба це важливо? Важливо, що є змістом того, що було пред'явлено громадськості. Навколо цього повинна вестися дискусія насправді", - заявив він, коментуючи звинувачення на адресу Росії.


Ці слова Путіна викликали бурхливу реакцію користувачів соцмереж.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

хакери зламали комп'ютерну мережу Демократичної партії, представником якої є кандидат в президенти США Хілларі Клінтон, розмістивши в Інтернеті адреси електронної пошти і номери мобільних телефонів майже 200 нинішніх і колишніх конгресменів-демократів США

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?