Янукович поскаржився на Луценка людям Деканоїдзе
Категорія
Політика
Дата публікації

Янукович поскаржився на Луценка людям Деканоїдзе

Янукович поскаржився на Луценка людям Деканоїдзе
Джерело:  interfax.com.ua

Екс-президент-утікач України Віктор Янукович звернувся до Нацполіції із заявою про адміністративне правопорушення генерального прокурора Юрія Луценка, скоєне ним на брифінгу 18 серпня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна", в якого є текст заяви Януковича.
У тексті заяви, переданій агентству адвокатом екс-президента Віталієм Сердюком, колишній глава держави вказує, що Луценко вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії).
Крім того, Янукович звернувся до кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів у зв'язку з "грубим порушенням правил прокурорської етики" і публічними висловлюваннями, що порушують принцип презумпції невинності, з боку Луценка.
Також адвокат Сердюк направив генпрокурору заяву про забезпечення прозорого і об'єктивного розгляду цього звернення його клієнта.
Раніше екс-президент Віктор Янукович, який втік з України в 2014 році під час Євромайдану, попросив про очну ставку з президентом Петром Порошенком та іншими високопоставленими чиновниками в режимі відеоконференції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?