У Авакова виступили з новою гучною заявою на адресу каналу "Інтер"
Категорія
Україна
Дата публікації

У Авакова виступили з новою гучною заявою на адресу каналу "Інтер"

У Авакова виступили з новою гучною заявою на адресу каналу "Інтер"
Джерело:  online.ua

Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Зорян Шкіряк заявив, що телеканал "Інтер" потрібно позбавити ліцензії, а російського пропагандиста Ігоря Шувалова, причетного до роботи ЗМІ, слід видворити з України.
Про це повідомляє ONLINE.UA Facebook Шкіряка.
Нагадаємо, що одним з акціонерів телеканалу "Інтер" є нардеп Сергій Льовочкін. Ще одним акціонером є Дмитро Фірташ. Ігор Шувалов - радник колишнього "регіонала" Сергія Льовочкіна і член наглядової ради Inter Media Group.
"Інформаційний анклав російського сепаратизму продовжує спокійно працювати і здійснювати внутрішні диверсії проти держави Україна. Прибічники Путіна, Льовочкін-Фірташ, знову намагаються домовитися з вищими представниками української влади і розійтися "по-доброму". Ми категорично виступаємо за рішучу боротьбу з інформаційним тероризмом і припинення зомбування і цинічних маніпуляцій по відношенню до українських громадян. Кремлівський виродок Шувалов, Столярова і Ко продовжують безкарно промивати мізки нашим людям", - написав Шкіряк.
Відзначимо, що шеф-редактор "Інтера" Марія Столярова, яка раніше потрапила в сепаратистський скандал, вже виселена з України.
"Апогеєм нахабства стала вказівка ​​одного з керівників "Інтера" Ганни Безлюдної вирізати з програми на честь Дня Незалежності привітання Олександра Пономарьова "Слава Україні! Героям слава!". Це відвертий плювок в обличчя Президента, ВР, Кабміну, МО, МВС, СБУ, всім органам державної влади і кожному українцю", - продовжив радник Авакова.
"Доказової бази деструктивної діяльності цих осіб більш ніж достатньо! Сподіваємося, що вже в найближчі дні наші побратими з СБУ, в чиїй безпосередній компетенції питання Національної безпеки, виявлять принциповість і виженуть Шувалова та інших "інтерівських" пропагандистів з території України, з подальшою забороною в'їзду на територію нашої держави. У свою чергу, МВС України готове максимально сприяти і надавати СБУ всю необхідну допомогу у вирішенні питань, що стосуються боротьби з інформаційною агресією Кремля проти України. Проросійський телеканал "Інтер" повинен бути позбавлений ліцензії і націоналізований. На його базі має бути створено реальне суспільне телебачення", - додав він.
Раніше в в'язку зі скандалом на "Інтері" з'явився жорсткий вірш.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?