Польща виступила з резонансним звинуваченням на адресу Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Польща виступила з резонансним звинуваченням на адресу Росії

Польща виступила з резонансним звинуваченням на адресу Росії

Міністр оборони Польщі Антоні Мацеревич 2 вересня заявив, що в жовтні будуть оприлюднені раніше невідомі матеріали щодо авіакатастрофи під Смоленськом 2010 року, в якій загинув президент Польщі Лех Качинський.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Польща".
За словами чиновника, будуть представлені докази того, що "метою дій російських диспетчерів і влади в Москві було падіння літака з президентом Качинським і цілою делегацією на борту".
"Ми маємо в своєму розпорядженні зараз справжні докази, в тому числі ті, які приховувала комісія Міллера (попередня комісія з розслідування Смоленської катастрофи - ред.). Ми маємо у своєму розпорядженні жахливі зізнання членів цієї комісії", - заявив Мацеревич.
Раніше в мережі з'явився запис останніх хвилин розмов в Ту-154, який зазнав аварії над Смоленськом у квітні 2010 року і в якому загинув президент Польщі Лех Качинський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?