Проукраїнські школярі в Горлівці розлютили бойовиків ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Проукраїнські школярі в Горлівці розлютили бойовиків ДНР

Проукраїнські школярі в Горлівці розлютили бойовиків ДНР
Джерело:  online.ua

В окупованій бойовиками Горлівці Донецької області учні однієї зі шкіл під час візиту сепаратистського "мера" міста прокричали "Горлівка - це Україна".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook жителя Єнакієвого Олександра Чернова.
"ДНР. Горлівка, Микитівський район, школа №84. На лінійку приїхав недомер Приходько в супроводі мікроавтобуса орків-охоронців. Під час його виступу 5-7 старшокласників прокричали: "Горлівка - це Україна!", - написав чоловік.
За його словами, реакція супроводу "мера" була несподіваною.
"Сам недомер вдав, що не почув. А охорона одразу кинулася... не хапати дітей: їх (поки що?) не чіпали. А змушувати всіх, хто знімав дію на відео, стерти записи. На жаль, таких і був п'яток максимум", - зазначив Чернов.
Він також уточнив, що "на 15:00 з ранку по викладачах був оголошений "збір у директора".
"Вона (педрада - ONLINE.UA) пройшла при закритих дверях і з МГБістом, який під'їхав: його віджатий "бумер", який стояв в цей час під школою, вже по Горлівці знають", - написав чоловік.
Дітей і їх батьків поки не покарали, зазначив житель Донбасу, і висловив надію на те, що у когось, хто знімав таки залишилося відео події.
Раніше в мережі показали фото з 1 вересня в Криму, де діти та їхні батьки прийшли до школи в кольорах українського прапора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?