Легендарний режисер засипав Путіна компліментами: соцмережі в шоці
Категорія
Світ
Дата публікації

Легендарний режисер засипав Путіна компліментами: соцмережі в шоці

Легендарний режисер засипав Путіна компліментами: соцмережі в шоці
Джерело:  mk.ru

Російський режисер Марк Захаров обсипав компліментами президента РФ Володимира Путіна, заявивши, що він дуже обдарований і володіє відмінним почуттям гумору.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Захарова "Московському комсомольцю".
"Безумовно, я підтримую курс, заданий президентом. Мені імпонує його позиція щодо Криму і інші рухи у зовнішній політиці. Я вважаю Володимира Путіна людиною архиобдарованою. Крім того, мені дуже дорогий той факт, що у нього все гаразд із почуттям гумору", - сказав режисер.
У соцмережах відзначають, що Росія занурюється в темряву.
"Так що ж це таке?.. Ми занурюємося в абсолютну темряву. Тільки що згас "маячок" Марк Захаров. "Путін архиобдарований". П ... ць", - написав журналіст і блогер Саша Сотник у Facebook.






Нагадаємо, що Марк Захаров - режисер таких відомих фільмів, як "Дванадцять стільців", "Звичайне диво", "Той самий Мюнхгаузен", "Будинок, який побудував Свіфт", "Убити дракона" й інших.


Раніше журналіста кремлівського пулу Дмитра

Смирнова, який опублікував фотографію, зроблену з космосу, нібито з Керченським мостом, що з'єднує Росію з окупованим Кримом, висміяли користувачі соцмереж

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?