В Україні посміялися зі студентів, які кинули торт в заступника міністра: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні посміялися зі студентів, які кинули торт в заступника міністра: опубліковано відео

В Україні посміялися зі студентів, які кинули торт в заступника міністра: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий український блогер Gorky Look вважає, що ідея кинути торт в заступника мміністра освіти є смішною і повністю дискредитує питання отримання студентами стипендій.
Про це він заявив у відеоблозі на ONLINE.UA.
«Особисто я - прихильник того, щоб в депутатів і міністрів кидали всякі нетравмуючі предмети, це їх стимулює працювати. Але в цьому випадку кинули торт, вимагаючи підвищити стипендії під гасла «гроші на освіту, а не на війну», - заявив Горький Лук.
«Сама акція була безглуздою, вона більше носила характер перформансу, типу прибити яйця до бруківки, щоб звернути на себе увагу», - вважає блогер.
«По-перше, заступник міністра гроші не роздає, ми про це вже говорили, ще коли я робив звіт кафедри по зустрічі з Яресько (екс-міністром фінансів України, - ONLINE.UA). Вона говорила - у мене є тумбочка, але вона порожня. Як тільки щось з'явиться, я почну з неї ділити вже всім», - говорить Горький Лук.
«По-друге, кидати торт - вже саме по собі смішно. Напевно, ще більш смішним було б кинути в нього таріль із чорною ікрою. Мабуть, це найправильніший шлях повністю ідею дискредитувати, взагалі порушувати питання про стипендії, тому що далі цей торт згадуватиметься», - вважає український блогер.



Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: Дворников нам не хватает: о студентах, стипендиях и торте в замминистра


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?