Смерть глави Узбекистану: з'явилося ще два явних підтвердження
Категорія
Світ
Дата публікації

Смерть глави Узбекистану: з'явилося ще два явних підтвердження

Смерть глави Узбекистану: з'явилося ще два явних підтвердження
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися ще два підтвердження смерті президента Узбекистану Іслама Карімова: з програми державних телеканалів були зняті серіали і розважальні передачі; крім того, надійшло офіційне співчуття від прем'єр-міністра Туреччини Біналі Йилдирима.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Президент Узбекистану Іслам Карімов помер. Нехай Аллах упокоїть його душу. Від імені Турецької Республіки висловлюю народу Узбекистану глибокі співчуття", - йдеться в зверненні турецького прем'єра, передає Hurriyet.
При цьому офіційного повідомлення про смерть глави держави в Узбекистані досі не оприлюднили.
"Дорогі співвітчизники, з великою тугою в серці повідомляємо вам, що за минулу добу в стані нашого президента відбулося різке погіршення і, на думку лікарів, воно оцінюється як критичне", - йдеться в повідомленні уряду країни.
Тим часом, державні телеканали прибрали з ефірної сітки на 2 вересня розважальні програми і телесеріали.
"О 9:00 інформаційна програма "Ахборот" телеканалу "Узбекистан" в спеціальному випуску передала узбецькою і російською мовами повідомлення уряду про стан глави держави. Потім це ж повідомлення було показано по інших каналах. З ефірів каналів виключені реклама, телесеріали і деякі художні фільми, а також програми розважального характеру", - йдеться в повідомленні Gazeta.uz.
Замість знятих передач транслюються програми про історію та культуру Узбекистану, про досягнення країни і перетвореннях за роки незалежності.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше приватна американська розвідувально-аналітична компанія Stratfor назвала ім'я найбільш вірогідного наступника Іслама Карімова на посаді президента Узбекистану.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?