Як розпродавали армію: Луценко озвучив вражаючі цифри
Категорія
Україна
Дата публікації

Як розпродавали армію: Луценко озвучив вражаючі цифри

Як розпродавали армію: Луценко озвучив вражаючі цифри
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що керівництво Збройних сил України в період 2005-2014 років розпродалл військове майно на суму в майже 2 мільярди гривень.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».
"Найбільші розпродажі відбулися до 2005 року, і більшість документів є просто втраченими. Проте військова прокуратура зараз відновлює ці матеріали на зустрічні перевірки різних комерційних фірм, які проводили ці операції", - сказав Луценко під час засідання комітету ВР з питань національної оборони.
"За період 2005-2014 років у нас є повна інформація, яку я зараз надаю - було продано військового майна за останні 10 років на суму 1 мільярд 837 мільйонів 299 тисяч гривень", - додав Луценко.
Він також зазначив, що генеральна прокуратура розслідує справу про державну зраду екс-президента Віктора Януковича, керівництва Збройних Сил України та керівників правоохоронних органів.
"Генеральна прокуратура продовжує розслідування цієї справи в рамках спільної справи Януковича. Плануємо направити його в частині державної зради в суд протягом поточного року", - додав генеральний прокурор.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Юрій Луценко заявив, що інформація про хід розслідування за фактами злочинів керівництва Росії проти України буде представлена ​​на засіданні комітету Верховної Ради з питань безпеки і оборони 7 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?