Путін і Ердоган полюбили один одного: німці зняли жорстке гумористичне відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін і Ердоган полюбили один одного: німці зняли жорстке гумористичне відео

Путін і Ердоган полюбили один одного: німці зняли жорстке гумористичне відео
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано іронічне відео, в якому висміюються президент Росії Володимир Путін і лідер Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі reader_acrobat.
«Приколісти з Extra3 продовжують обстібувати любофф Ерді і Владі. На цей раз вони взяли інтерв'ю у засновника і керівника служби злокомств "Огидний плохостяк", який свого часу організував перше побачення наших яструбків», - сказано в жартівливому описі до відео.
На кадрах гумористичного сюжету, створеного німецькою шоу-групою Extra3, показано, як Володимир Путін і Реджеп Ердоган нібито знайомляться на телевізійному шоу для «найбільш жахливих неодружених чоловіків у світі».
«Навіть для тухлого Владі (Володимира Путіна - Ред.) я знайшов потенційного партнера», - каже актор, який грає роль ведучого ТБ-шоу.
«Спершу вони спілкувалися по асьці, тобто по сушці», - жартує ведучий, натякаючи на інцидент зі збитим турками російським винищувачем СУ-24.
Але потім в сюжеті «Владі» і «Ерді» - Реджеп Ердоган - знайомляться ближче.
«Супер ржач. Німці тролят Путіна і Ердогана. Російські титри!», - написав у Twitter користувач «odessa-ua».


Як повідомляв ONLINE.UA, в соцмережах обговорили зустріч президента Росії Володимира Путіна і турецького лідера Реджепа Тайіпа Ердогана і відзначили, що політики лицемірять.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?