Луценко зробив гучну заяву про нардепів-зрадників Батьківщини
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко зробив гучну заяву про нардепів-зрадників Батьківщини

Луценко зробив гучну заяву про нардепів-зрадників Батьківщини
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що в парламент буде внесено подання про позбавлення окремих народних депутатів недоторканності у зв'язку з підозрою в державній зраді.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
Зокрема, під час засідання парламентського Комітету з питань національної безпеки оборони Луценко повідомив, що робота з цього приводу завершується і додав, що "готуються відповідні документи, необхідні для пред'явлення підозри".
Луценко також пообіцяв, що не зволікатиме з пред'явленням підозр. При цьому він не уточнив, скільком депутатам може бути пред'явлено підозру в державній зраді.
У червні Луценко прогнозував збільшення подань про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народних депутатів восени.
Як повідомляв ONLINE.UA, генеральна прокуратура затримала екс-депутата Олександра Єфремова, який очолював парламентську фракцію Партії регіонів, за підозрою в сепаратизмі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?