Фальшивий McDonald's бойовиків ДНР посилає критиків матом: опубліковано листування
Категорія
Україна
Дата публікації

Фальшивий McDonald's бойовиків ДНР посилає критиків матом: опубліковано листування

Фальшивий McDonald's бойовиків ДНР посилає критиків матом: опубліковано листування
Джерело:  online.ua

Адміністрація паблік в соцмережах фастфуду "Дон Мак" з окупованого бойовиками так званої ДНР Донецька в грубій формі спілкується з відвідувачами, а у відповідь на претензії пропонує "просто не ходити до них".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Олексія Мінакова, який опублікував відповідні скріншоти листування адміністрації паблік з клієнтами в соціальній мережі Вконтакте.
«Сервіс в стилі ДНР: донецький псевдо-McDonald's посилає своїх споживачів. На офіційному паблік донецького фастфуду "Дон Мак" в соцмережах з більш ніж 10 тис. передплатниками користувачів в грубій формі посилають у відомому напрямку і навіть пропонують "просто не ходити до них", - написав Мінаков.
"Товариші, нах ... дорогу показати?", "Я забув тебе запитати", "Просто відпишись від групи і не напружуй" - подібні хамські відповіді "Дон Мак" стали нормою. У свою чергу користувачі у ввічливій формі намагаються з'ясувати причину несправедливого ставлення до них як споживачів», - також написав блогер.




Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо, що в окупованому Донецьку вивісили прапор України на будинку, в якому живе бойовик так званої ДНР Арсеній Павлов на прізвиськоМоторола.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?