Візит британських студентів до Путіна: з'явилися несподівані подробиці, соцмережі збуджені
Категорія
Світ
Дата публікації

Візит британських студентів до Путіна: з'явилися несподівані подробиці, соцмережі збуджені

Візит британських студентів до Путіна: з'явилися несподівані подробиці, соцмережі збуджені
Джерело:  online.ua

Прес-служба  президента Росії Володимира Путіна  попросила інформаційні агентства видалити фотографії із зустрічі Путіна з британськими студентами, мотивуючи прохання тим, що зустріч була закритою, і її знімки не повинні були потрапити в ЗМІ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське РБК.


При цьому російські інформаційні агентства видалили зі своїх фотоархівів знімки зустрічі Путіна зі студентами британського Ітонського коледжу в Кремлі. Про саму зустрічі Путіна і десятьох студентів елітного британського Ітонського коледжу 1 вересня повідомила британська газета The Times. На сторінках газети були опубліковані кілька знімків з цієї зустрічі.


Згідно з підписом під одним з фото, знімок був зроблений Михайлом Климентьєвим (особистий фотограф Володимира Путіна), потім переданий ТАСС, після куплений сервісом Getty Images. На сайті ТАСС зараз фотографій з ітонцями немає, на сайті «РІА Новини» фото із зустрічі немає, на сайті Getty Images знімків також немає.


The Times вказувала, що зустріч пройшла під час британських банківських канікул 27-29 серпня.


«Це була закрита зустріч, в ТАСС потрапили фото помилково. На наше прохання їх видалили», - прокоментував РБК прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков. Раніше він розповідав про приватний характер зустрічі.


Архімандрит Тихон (Шевкунов), якого називали організатором цієї зустрічі, також розповів про зміну формату зустрічі. За його словами, керівництво коледжу спочатку розглядало два варіанти візиту студентів в Москву: як приватних осіб і в якості офіційної делегації, але згодом було вирішено зупинитися на першому варіанті.


До зустрічі з російським лідером студенти Ітона готувалися майже рік в обстановці практично повної секретності, писала The Times. Один з учасників зустрічі Девід Вей повідомив, що для її організації потрібні були «десять місяців, 1040 листів 1000 текстових повідомлень і незліченні безсонні ночі». Візит студентів був спрямований на розрядку відносин Заходу з російським лідером, стверджувало видання.


При цьому новина про видалення фотографій зустрічі Путіна з британськими студентами розбурхала соціальні мережі.


«Кремль попросив агентства видалити фото Путіна з британськими студентами. Ці? Треба зберегти», - написав у Twitter користувач «Головний Ліберал» і опублікував відповідні фото.






Орден Олігарха: А що в них не так? Лабутени не були одягнені?



Oрден Oлігарха: Ну якщо чесно, не царствено Вальдемар виглядає, в оточенні цих високих хлопчиків без захоплених і заляканих очей :)


Лариса Уткіна: Кеш гугла? Ні, не чули.


shost shost (100+): Я так думаю, на цьому кар'єра цих ідіотів і закінчиться, в Штатах їм пояснять, з ким за руки обжимаються.


Як повідомляв ONLINE.UA, глава московського бюро агентства Asahi Акійосі Комаки проаналізував фотографії прес-служби Кремля і виявив, що президент Росії Володимир Путін в кінці серпня на кілька днів зник з публічного простору.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?