З'явилося відео зі збитим в Сирії бойовим вертольотом
Категорія
Світ
Дата публікації

З'явилося відео зі збитим в Сирії бойовим вертольотом

З'явилося відео зі збитим в Сирії бойовим вертольотом
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано відео, на якому видно, як був підбитий  бойовий вертоліт в Сирії, про що було повідомлено 2 вересня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook Conflict Intelligence Team.


Раніше повідомлялося, що вертоліт збили сирійські повстанці і він був російським. Однак Conflict Intelligence Team стверджує, що вертоліт належав до ВВС Сирії - армії президента Сирії Башара Асада,


«Опубліковано відео поразки вищезгаданого вертольота, і він не російський. Перед пуском ПТУР повстанцями вертоліт типу «Аероспасьяль-Газель» ВВС Сирії завис в повітрі на вкрай малій висоті, і таким чином опинився легкою мішенню.


Прихильники Асада пишуть в «Фейсбуці», що це був вертоліт лідера найсильнішого сирійського ополчення «Сили тигра» полковник Сухейль аль-Хасан, і дійсно, він пересувається саме на такому вертольоті», - сказано в повідомленні.


«На півночі провінції Хама за останній тиждень повстанцям вдалося провести наступ, а «Сили тигра», воюючі останнім часом в основному в районі Алеппо, в основному складаються з жителів саме цієї провінції, тому поява полковника на фронті було б зрозумілою», - пишуть в соцмережі.






Как сообщал ONLINE.UA, также  в сети появилось видео, на кадрах которого показано, как российские вертолеты в Сирии сбрасывают снаряды на жилые кварталы.


Ранее стало известно, что  Россия применяет в Сирии запрещенные зажигательные авиабомбы.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?