Що ж буде, коли помре Путін: соцмережі киплять через епопею зі смертю Карімова
Категорія
Світ
Дата публікації

Що ж буде, коли помре Путін: соцмережі киплять через епопею зі смертю Карімова

Що ж буде, коли помре Путін: соцмережі киплять через епопею зі смертю Карімова
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах активно обговорюють  повідомлення про смерть президента Узбекистану Іслама Карімова, які то з'являються, то спростовуються .


Про це повідомляє ONLINE.UA.


Відзначимо, 2 вересня російський Інтерфакс спершу повідомив про смерть Карімова, потім новина була анульована, так як офіційно її не підтвердили. При цьому через кілька годин в Узбекистані все-таки повідомили офіційно про смерть Іслама Карімова.


«- Тема з Карімовим якось подзадолбала. - Ага. І в Узбекистані так вже років 20 говорять », - пише в Twitter журналіст Петро Шуклінов.


«Сподіваюся, коли наступний диктатор буде вмирати, ніхто не буде бавитися з тумблером системи життєзабезпечення», - написав у Twitter правозахисник Микола Полозов.


«Мені з Узбекистану написали, що треба б більше поваги проявити до Іслама Карімова. Але, здається, більшої неповаги, ніж ці "помер - недопомер", під час риття могили в Самарканді, - важко собі уявити. І все тільки тому, що тепер вся увага тому, хто ж запанує, а не тому, хто панував», - пише в Facebook український журналіст Леонід Швець.


«Я уявляю, який цирк буде, коли Путін коні двине. Помер, не вмер, ще не зовсім помер, зовсім не вмер, можливо не помер, помер, але не повністю», - іронізує в Facebook відомий блогер Антон Ходза.


"Ще варіант: помер, але не встигли потруїти двійників", "І всім двійникам доведеться вмирати, не вмирати, зовсім вмирати ... Зашквар буде знатний", "Цирк буде, якщо не підійме", "У них цих путіних як гною" , - пишуть користувачі в коментарях.



«Куму-некроманту запропонували цікаву роботу в Узбекистані. Платять нормально, але він поки коливається», - поіронізував Ходза раніше.


Нагадаємо, що  влада Узбекистану офіційно підтвердила смерть Іслама Карімова 2 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?