У Луценка виклали всі деталі агресії Росії в Україні: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Луценка виклали всі деталі агресії Росії в Україні: опубліковано відео

У Луценка виклали всі деталі агресії Росії в Україні: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Генеральна прокуратура України, очолювана Юрієм Луценком, опублікувала відеосюжет з розслідуванням фактів російської агресії проти України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГПУ.


«Російська військова агресія проти України, 2014 рік, розслідування Генеральної прокуратури України», - сказано в описі до опублікованого відео.



Раніше Генеральний прокурор  Юрій Луценко заявив, що інформація про хід розслідування за фактами злочинів керівництва Росії проти України буде представлена на засіданні комітету Верховної Ради з питань безпеки і оборони 7 вересня.


Луценко розповів, що під час розслідування було допитано понад 1400 потерпілих, понад 2000 свідків, проведено понад 1800 судових експертиз, а також видобуто понад 100 000 одиниць речових доказів.


Раніше повідомлялося, що  Генпрокуратура України готує матеріали для оголошення про підозру президенту Росії Володимиру Путіну і прем'єр-міністру Дмитру Медведєву у посяганні на територіальну цілісність України і веденні агресивної війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?