Бойовики ДНР зробили гучну заяву щодо полонених
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР зробили гучну заяву щодо полонених

Бойовики ДНР зробили гучну заяву щодо полонених
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР заявили про те, що Україна звільнила сімох «полонених», однак не в рамках обміну.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


У «апараті» так званого «уповноваженого з прав людини ДНР» заявили агентству що, «поступила інформація про звільнення з українського полону семи чоловік».


«В апарат уповноваженого з прав людини в ДНР надійшла інформація про звільнення з українського полону семи осіб: одного військовослужбовця республіки і шести цивільних осіб, з яких одна людина не мала ніякого відношення до збройного конфлікту», - сказано в повідомленні.


Бойовики так званої ДНР також заявили, що в даний час «в полоні» в Україні продовжують залишатися 956 осіб, 490 людей вважаються зниклими без вести.


Як повідомляв ONLINE.UA, за підсумками зустрічі Тристоронньої контактної групи в Мінську прес-секретар представника України Дарка Оліфер сказала, що  українська сторона готова йти на серйозні компроміси для того, щоб 107 осіб могли повернутися додому.


Після цього  бойовики так званої ДНР заявили, що не виключають можливості швидкого проведення обміну полоненими за формулою "всіх на всіх".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?