Миколаївський мажор спробував виправдатися в суді: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Миколаївський мажор спробував виправдатися в суді: з'явилося відео

Миколаївський мажор спробував виправдатися в суді: з'явилося відео
Джерело:  Новини N

Один з фігурантів  нічного скандалу на вулиці Соборній в Миколаєві за участю поліцейських  Геннадій Симов під час судового засідання по обранню йому запобіжного заходу розповів свою версію події і спробував виправдатися.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Новини Миколаєва ».

За його словами, вночі він повертався додому з дружиною. Вони посварилися біля «Макдональдсу», і дружина вирішила їхати додому на таксі. Коли вона вже сіла в машину, йому начебто вдалося її вмовити вийти і їхати з ним, але таксист несподівано сіпнувся і почав рух. У цей момент Симов, за його словами, несильно стукнув по машині рукою.

Таксист вийшов з автомобіля, почався конфлікт, потім "з'явився Тьома" (мова йде про другого фігуранта Артема Слободянніка - Ред.).

Далі на місці події зібралося багато людей, приїхала поліція.

«Я утихомирював всіх людей і нікого не чіпав», - сказав Симов.

За його словами, там «зібрався натовп не дуже тверезих людей», які почали ображати його і його дружину. Так як Симов «як чоловік себе поважає», основного кривдника він «турнув».

Геннадій Симов також говорив про бездіяльність поліцейських і підкреслив, що його ніхто не затримував, а він саме за своєю ініціативою поїхав до відділу поліції.

З потерпілим таксистом, за його словами, вони дійшли згоди: Симов віддав йому 2,5 тисячі гривень за пошкодження на машині.

Відповідаючи на питання прокурора про те, навіщо він забрав телефон у молодої людини, яка знімала все, що відбувається, Симов відповів, що нічого не забирав.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в ніч на 30 серпня двоє п'яних молодиків на "Мерседесі" влаштували дебош в центрі Миколаєва, напали на таксиста і побили кількох випадкових перехожих.


При цьому  патрульні поліцейські, які прибули на місце події через деякий час, не стали затримувати бешкетників, а один з патрульних відмовився представитися і назвати причини, за якими нападнику дозволили сісти в машину і поїхати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?