Савченко зробила гучну заяву про війну з Росією і переговорах з ДНР-ЛНР: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко зробила гучну заяву про війну з Росією і переговорах з ДНР-ЛНР: з'явилося відео

Савченко зробила гучну заяву про війну з Росією і переговорах з ДНР-ЛНР: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко

 заявила, що потрібно вже воювати з Росією, а також розповіла про переговори з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

112 Україна

.


"Росія є ворогом, тому давайте нарешті вже битися з цим ворогом, давайте вже битися, а не просто говорити. А якщо вже говорити, то давайте говорити з ворогом. Ви ж все одно з ним говорите поза кулуарами, то якого біса не робити це відкрито? Просто вже дістала ця ситуація", - сказала Савченко.


Коментуючи переговори з ватажками так званих ЛНР/ДНР (ймовірно, про обмін полоненими, - ред), нардеп розповіла, що контакт з бойовиками у неї не вийшов.


"Я їхала і готова була на контакт. Звичайно, контакту не відбулося. Хоча я багато чого проаналізувала, багато чого побачила. Так, це складна ситуація... Говорити можна. Так. Там теж є залякування з того боку, але якби з цього боку був би хоча б офіційний посил, що коли вона хоче говорити, то нехай їде, каже, то ми поговоримо і може про щось домовимося. Якщо з цього боку і з того боку підуть перешкоди, то звичайно поговорити не вийде", - сказала вона.



Раніше повідомлялося, що  Надія Савченко розповіла, що під час поїздки в Мелекіно на Азовське море відчувала себе мавпочкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?