ЗМІ дізналися про таємні переговори Порошенко та Коломойського
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ дізналися про таємні переговори Порошенко та Коломойського

ЗМІ дізналися про таємні переговори Порошенко та Коломойського

Журналісти дізналися про таємні переговори  президента Петра Порошенка  та бізнесмена Ігоря Коломойського.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Дзеркало тижня.
"Розмови про можливу націоналізацію Приватбанку йдуть без малого рік. Ще минулої осені глава НБУ публічно заявила, що не виключає цей сценарій, і запевнила, що регулятор готовий до виконання цього непростого завдання, хоча всіх без винятку лякає перспектива будь-яких маніпуляцій з найбільшою системною фінустановою країни. На минулому тижні "питання "Привату" знову спливло на поверхню - у високих політкругах, а потім і в ЗМІ просочилася інформація про переговори між одним із власників банку Ігорем Коломойським і президентом Петром Порошенко про продаж останньому в розстрочку 50% телеканалу "1 +1" за попередньою ціною в 250 млн дол", - йдеться в статті.
За даними ЗМІ обмінної монетою в переговорах є ощадний банк України.
"Причому обмінним лотом в торгах виступає, ні багато ні мало, подальша доля самого ощадного банку України. Ось тільки висловлювані при цьому версії різнилися кардинально. За однією з них, Ігор Валерійович нібито поступається половиною "Плюсів" в обмін на не-націоналізацію, а за іншою, навпаки, - на націоналізацію Приватбанку, але на вигідних для себе умовах. Сторони переговорного процесу, звичайно, поспішили все спростувати", - зазначає видання.
Повідомляється, що джерела видання інформацію про переговори не тільки підтверджують, але й уточнюють, що останній раунд проходив на острові Капрі особисто між президентом й олігархом.
"Нюанси схеми, нібито, займаються Олександр Грановський і Ігор Кононенко. З приводу підсумків - домовилися або, навпаки, посварилися - різні джерела висувають протилежні версії. Причому обидві з них можуть бути вірні. Адже сторони переговорів - відомі господарі свого слова, тому як дати його, так і забрати кожна з них може легко", - повідомляють журналісти.
Раніше повідомлялося, що  в прес-службі "ПриватБанку", який належить бізнесмену Ігорю Коломойському, спростували звинувачення Генпрокуратури в заволодінні банком коштами Національного банку України в особливо великих розмірах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?